How we work

U sve bržem i bržem vrtlogu digitalnog sveta, sa nezaustavljivom strašću, profesionalnom stručnošću i godinama iskustva, postižemo inovativne i izvanredne rezultate. Ujedinjujemo stručnost iz oblasti dizajna, marketing strategije, sadržaja, društvenih medija i tehnologije pod jedinstvenim krovom. Na taj način kreiramo iskustvo umreženih svetskih brendova i stvaramo održive veze sa kupcima. 

Naši klijenti su naši partneri i samim tim, deo su našeg tima. Za svaki projekat i za svaki novi zadatak sastavljamo jedinstveni tim stručnjaka. Upravo, fleksibilnost naše strukture i poznavanje svakog pojedinca dopušta nam da ovu uslugu ponudimo svim našim klijentima. U poslu ujedinjujemo digitalnu stručnost, duboko razumevanje brenda i naš kreativni pristup. 

Radimo ono što volimo. A za svaku ljubav važi sledeće: "Ako ono što radiš odgovara baš svima, onda je sigurno, da nešto radiš pogrešno!"

 

 

Our Beliefs

Verujemo u moć ideja i inovativnih cross-media strategija. Zato nismo vođeni medijskim kanalima, već uvek i isključivo samim rešenjima. Izuzetna moć priče, takozvani storytelling, baza je svih naših uspeha. Radimo zajedno sa našim klijentima, a ne za klijente. Naš cilj je naša motivacija: Želimo da oduševimo, iznenadimo i ubedimo. Izuzetno smo kritični. Naročito prema sopstvenom radu.

Davies Meyer je digitalna Full-Service agencija za umrežen svet.